Oldalak

2011. július 22., péntek

Na most bukfencelj

Próbáltál már 5 centi vastag gerendán bukfencezni?
Kurva nehéz... olyan kb, mintha egy tevének át kelnie a tű fokán... Hát igen HÜLYESÉG, de ez az utóbbi még a Bibliában is benne van, de az is egy hibás fordítás, amin több száz éve már nem javítanak, amikor rá is jöttek, mert ez már így szent. Bár így is értelmes, csak nem próbálnád meg, mert az igazi fordítás az lenne,hogy a "Vastag cérna a vékony tűz fokán", ami meg már egy Tankcsapda számban szerepel is.

Persze a szivárványon még nehezebb bukfencezni, de az meg csak részegen vagy betépve lehet elérni. Arról majd máskor beszélek.

Ebből az egészből azt akarom kihozni, hogy mi emberek, annyi mindennel megpróbálkozunk, ami lehetetlen. Bele megyünk hülye üzletekbe, ahonnan csak vesztesen jöhetünk ki, ahol semmi esélyünk, nekünk még is kell. Miért is van ez így? Mert az ember bizakodik... Miben? ... A jobb életben, mert a remény bele van öltetve. Talán csak nálam hibás a szoftver, de nem reménykedem, hanem KÜZDÖK. Ami kell azért küzdök nem pedig a szerencsémre várok, hogy hátha segít, hanem csak magamra számíthatok... Megtanultam az élettől. Sokat kaptam, hogy erre a megállapításra jutottam, de így kellett ennek lennie, különben nem a művészetiben lennék és nem akarnék a világ egyik legjobb szobrásza lenni... Mert az leszek... muszáj..
Az álmok azért vannak, hogy valóra váljanak... és nekem ez a legnagyobb álmom!

Neked mi az álmod?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése