Oldalak

2011. június 26., vasárnap

Nagyon régírtam már

Szervusz! Van körülbelül 2 hete, hogy írtam, bocsátsd meg nekem, de sajnos el vagyok kicsit havazva... Sok minden van most... Nem rég estünk túl egy kis felújításon, ami annyit tesz, hogy (mivel pénzünk az nagyon nincsXD) így feltétlen nekünk kellett dolgozni... Kipakolás, festés (pfff) bepakolás, rendet tenni... Hát igen, mert visszakaptuk a házat a spermadonoromtól... Na és rengeteg felújítandó dolog volt itt, kicsit idegesítő volt, mert a térdem is leterheltem benne. Az én térdem külön világ szám... ha megerőltettem, akkor biztos, hogy úgy bedagad, hogy nem is látszik a térdkalácsom... kímélni kell, de nagyon nehéz főleg, hogy én egy buzgó lélek vagyok. Sajnos a térdem kis afférja miatt a csütörtöki rajzolásról is lemaradtam, amit sajnálok nagyon...  Majd megszakadt a szivem, mert már vágytam egy kis rajzolásra a legjobb barátommal... de ezen a héten mindenképp, ha két marék aspirinnel kezdem is a napot akkor is elmegyek és rajzolok.
Na még a könyvtárba is be kell jelentkeznem, ki kell dolgozni rengeteg művtöris témakört, hogy G-zasnak megmutassam milyen kis buzgó, túlteljesítő, szorgalmas vagyok... Mert az vagyok.
Nem sokára itt anyum születésnapja is, amire hatalmas meglepetéssel és élménnyel készülök. Megérdemel anya ennyit, mert 20 éven keresztül küzdött értünk és most végig csinál egy csúnya válást... Minden tiszteletem az övé... Gipszbe akarok neki egy kis figurát csinálni... Remélem tetszeni fog neki:)
Jaj a legjobbat nem is írtam még. Találtam végre egy srácot. Igazából már 9 hónapja itt volt az orrom előtt, de most találtunk igazán egymásra... Nagyon aranyos srác és ő olyan végre, aki úgy szeret, ahogy vagyok... Ezt mindenki jegyezze meg, hogy csak olyan lányt/fiút keressen, akinek ő is megfelel úgy, ahogy van és neki is megfelel... különben kár pocsékolni az időt.

Na de majd még jelentkezek, egyre többször :)


Addigis helló:)

U.I.: ha sikerül letölteni a photoshopot, akkor még ma írok, mert van egy két kép, amit retusálni szeretnék...:)

2 megjegyzés:

  1. "festés(Pff)" Ezt már szeretem :DDDDD (Y)

    Am meg pihentesd a lábad,gyógyulj meg mielőbb és irány rajzolni!:D Wáóóówáóóóó

    U.I: íjá' egyre többször.

    VálaszTörlés
  2. azerintem kedden már tudunk mahjd menni rajzolni:) de ezt biztosra majd megbeszéljük:)

    VálaszTörlés